Personalkooperativet Nyfiken ek. för.

Skåne län

Information

I Sjöbo finns det ett Ekonomisk förening som heter Personalkooperativet Nyfiken ek. för.. Det finns flera verksamheter som liknar Personalkooperativet Nyfiken ek. för. i Skåne län. Sjöbo är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Personalkooperativet Nyfiken ek. för. är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-03-22 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2006-05-30 så har Personalkooperativet Nyfiken ek. för. varit registrerat. Idag är Personalkooperativet Nyfiken ek. för. och det finns fler verksamheter som är det i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med Personalkooperativet Nyfiken ek. för. så kan man gör det genom att posta ett brev till Bofinkstigen 1, 275 39, Sjöbo. Vi ni istället prata med Personalkooperativet Nyfiken ek. för. så kan ni göra det på 0416-17966.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmars ekonomiska intressen genom att bedriva alternativ barnomsorg. Vi kommer att bedriva en inspirerande förskola med inriktning SPRÅK-UTEVISTELSE-LEK. Barnens behov och intressen skall vara grunden i vår verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Margareta Jessica som är född 1975 och har titeln VD, Olsson, Ebba Margareta som är född 1947 och har titeln Vice VD, Andersson, Margareta Jessica som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ebba Margareta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattisson Hansson, M P Anneli som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Margareta Jessica -Olsson, Ebba Margareta .

Personalkooperativet Nyfiken ek. för. har 769614-5437 som sitt organisationsnummer.