BJM - Byggfirma Johan Mathisson

Skåne län

Information

740922-XXXX är organisationsnummer för bolaget BJM - Byggfirma Johan Mathisson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BJM - Byggfirma Johan Mathisson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sjöbo som är den kommunen som BJM - Byggfirma Johan Mathisson finns i.

BJM - Byggfirma Johan Mathisson har varit registrerat sedan 2008-02-19 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för BJM - Byggfirma Johan Mathisson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-05.

BJM - Byggfirma Johan Mathisson är och det finns flera bolag i Sjöbo som också är .

Firmatecknare för BJM - Byggfirma Johan Mathisson är följande:

Vill ni komma i kontakt med BJM - Byggfirma Johan Mathisson så kan ni göra det på telefon genom 070-5958530 eller genom brev på följande adress:

Renovering och nybyggnation av byggnader.

Det finns olika personer som har en koppling med BJM - Byggfirma Johan Mathisson och det är Mathisson, Anders Johan Roger som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,