Kevinis Kontorsmaterial

Skåne län

Information

660726-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kevinis Kontorsmaterial. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kevinis Kontorsmaterial är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sjöbo som är den kommunen som Kevinis Kontorsmaterial finns i.

Kevinis Kontorsmaterial har varit registrerat sedan 2005-09-13 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kevinis Kontorsmaterial så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-09.

Kevinis Kontorsmaterial är och det finns flera verksamheter i Sjöbo som också är .

Firmatecknare för Kevinis Kontorsmaterial är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kevinis Kontorsmaterial så kan ni göra det på telefon genom 070-2397749 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av tillbehör till skrivare, faxar och kopieringsmaskiner. Försäljning av skrivare och faxar.

Det finns olika personer som har en koppling med Kevinis Kontorsmaterial och det är Willumsen, Lise som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,