L.Å. Åkessons Maskin & Gräv

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sjöbo och L.Å. Åkessons Maskin & Gräv är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och L.Å. Åkessons Maskin & Gräv är ett av dem. Statusen för L.Å. Åkessons Maskin & Gräv är att Bolaget är aktivt.

L.Å. Åkessons Maskin & Gräv är ett Enskild firma och skapades 1998-01-23. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Sjöbo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som L.Å. Åkessons Maskin & Gräv ska trivas.

L.Å. Åkessons Maskin & Gräv är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Sjöbo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Maskinentreprenad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att L.Å. Åkessons Maskin & Gräv är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är L.Å. Åkessons Maskin & Gräv och det finns flera verksamheter som är det idag i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med L.Å. Åkessons Maskin & Gräv så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5664857.

.

De som är på något sätt har med L.Å. Åkessons Maskin & Gräv är Åkesson, Lars Åke som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

L.Å. Åkessons Maskin & Gräv har 640226-XXXX som sitt organisationsnummer.