PER GUSTAFSSON PERCO PLÅT & SVETS

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sjöbo och PER GUSTAFSSON PERCO PLÅT & SVETS är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och PER GUSTAFSSON PERCO PLÅT & SVETS är ett av dem. Statusen för PER GUSTAFSSON PERCO PLÅT & SVETS är att Bolaget är aktivt.

PER GUSTAFSSON PERCO PLÅT & SVETS är ett Enskild firma och skapades 1988-10-13. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Sjöbo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som PER GUSTAFSSON PERCO PLÅT & SVETS ska trivas.

PER GUSTAFSSON PERCO PLÅT & SVETS är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sjöbo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Reparation och konstruktion av plåtdetaljer samt åkerirörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PER GUSTAFSSON PERCO PLÅT & SVETS är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är PER GUSTAFSSON PERCO PLÅT & SVETS och det finns flera verksamheter som är det idag i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med PER GUSTAFSSON PERCO PLÅT & SVETS så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0416-18089.

.

De som är på något sätt har med PER GUSTAFSSON PERCO PLÅT & SVETS är GUSTAFSSON, PER ÅKE som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, PERSSON, GUN BRITT-MARIE som är född 1962 och har titeln Prokurist, .

PER GUSTAFSSON PERCO PLÅT & SVETS har 610806-XXXX som sitt organisationsnummer.