G Körners bokförings- o redovisningstjänst

Skåne län

Information

I Sjöbo finns det ett Enskild firma som heter G Körners bokförings- o redovisningstjänst. Det finns flera företag som liknar G Körners bokförings- o redovisningstjänst i Skåne län. Sjöbo är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

G Körners bokförings- o redovisningstjänst är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-04-28 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2005-04-27 så har G Körners bokförings- o redovisningstjänst varit registrerat och sedan 2005-05-07 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är G Körners bokförings- o redovisningstjänst och det finns fler företag som är det i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med G Körners bokförings- o redovisningstjänst så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med G Körners bokförings- o redovisningstjänst så kan ni göra det på 0416-24407.

Bokförings och redovisningsuppdrag.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Körner-Krakau, Eva Gunilla som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

G Körners bokförings- o redovisningstjänst har 610405-XXXX som sitt organisationsnummer.